Bekende comédienne Paula Poundstone stelt in video verslavingsgedrag ouders en kinderen aan elektronische devices aan de kaak

In een humoristische video stelt de bekende Amerikaanse actrice en comédienne Paula Poundstone in een humoristische video het verslavingsgedrag van ouders en kinderen aan hun elektronische devices aan de kaak. Volgens Poundstone zit iedereen in de ontkenningsfase, vooral omdat ouders zélf verslaafd zijn. “Maar kinderen houden ervan!” is het antwoord van ouders. “Maar kinderen zouden ook van heroïne houden als we hen dat zouden geven” is het ontnuchterende antwoord van de actrice.

Als Poundstone voorstelt om elektronische apparaten uit klaslokalen te weren dan krijgt ze standaard de geschokte reactie: “Maar onze kinderen hebben dat nodig voor de toekomst.” “Onze kinderen hebben volledig functionerende hersenen nodig voor de toekomst”, is het pragmatische antwoord van de actrice. Studenten die met de hand aantekeningen maken zijn bovendien succesvoller in tests dan degenen die hun aantekeningen typen op de computer.

DeelTweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on Facebook0

Geef een reactie