Stralingsproducten

Stralingsproducten

Er is veel wat je kunt doen om de blootstelling van je kinderen aan straling in je eigen omgeving te verminderen. Maar zelfs al neem je de meest drastische stralingsverminderende maatregelen, er blijft er altijd  ‘reststraling’ over waar je weinig tot  geen invloed op uit kunt oefenen. Denk aan straling afkomstig van het draadloos internet van buren, binnenkomende straling van zendmasten en mobiele telefoongesprekken van mensen een paar huizen verderop, straling van elektrische apparaten in huis etc.

Op de markt zijn allerlei ‘gadgets’ en apparaten te koop die ‘iets’ doen met de aanwezige straling:  omvormen, harmoniseren, neutraliseren etc. Allen hebben een unieke werking en reikwijdte: sommigen werken enkel op het lichaam en anderen werken voor het gehele huis. Bekende namen op dit gebied zijn o.a. Rayonex, CMO, Floww Health Technology, Rayonex, Memon, piramides van Vitaproducten, Geosafe etc.

Het is belangrijk te onthouden dat hoe dichter een kind zich bij een stralingsbron bevindt, hoe meer straling het oppikt. Het kan daarom aan te raden zijn om niet alleen iets aan te schaffen wat voor het hele huis werkt, maar wat ook op of rond het lichaam zelf werkt, bijvoorbeeld voor op school of onderweg.

Doe goed onderzoek voor je iets aanschaft

Het is belangrijk goed onderzoek te doen voor je iets aanschaft. Er is veel te koop op de markt, maar niet alles is even effectief en/of betrouwbaar. Verkopers die beweren dat als je product x aanschaft, je verder niks meer hoeft te doen, dus dat je niet meer uit voorzorg straling hoeft te verminderen, zou ik wantrouwen. Ongeacht wat je aanschaft, het blijft belangrijk dat je het bij kinderen uit voorzorg combineert met stralingsverminderende maatregelen omdat niemand met zekerheid kan zeggen wat de langetermijneffecten van draadloze technologie precies zijn. 

Floww Health Technology

Eén van de bedrijven die een complete productlijn voor thuis én onderweg heeft is Floww International. Hun producten zijn voorzien van Floww Health Technology; een technologie die straling omvormt naar natuurlijke en lichaamseigen frequenties zoals van nature aanwezig in mens, dier en natuur. In deze publicatie in het tijdschrift voor Integrale Geneeskunde legt de arts Nico Westerman uit hoe Floww Health Technologie werkt. Dit artikel geeft tevens een dieper inzicht in hoe straling precies inwerkt op biologische systemen, zoals ons lichaam. Gebruikers van Floww-producten geven aan dat zij meer rust en vitaliteit ervaren.

Uit eigen ervaring weet ik dat een personalFloww voor kinderen die van nature gevoelig zijn voor prikkels (bv HSP, ADD, ADHD, PDD-NOS, autisme) kan bijdragen aan het minder snel overprikkeld raken in een oceaan vol met (kunstmatige stralings)prikkels. Deze personalFloww kan een kind bij zich dragen in broekzak, in een tasje aan de riem of in de BH. ’s Nachts kan het op het nachtkastje worden gezet of onder het kussen gelegd.

Mijn positieve ervaringen met Floww Health Technologie worden door steeds meer kindercoaches gedeeld, waaronder door arts en kindercoach Karin Janssen van het boek  “Kinderen bewust opvoeden“. Een boek waarin ook de stralingskwestie belicht wordt.

klein_kinderen_bewust_opvoeden_klein

Volledigheidshalve vermeld ik dat deze website door Floww International gesponsord is. Zij willen graag een bijdrage willen leveren aan kinderen en jongeren gezond laten opgroeien in een draadloze wereld. Mijn advies om hun producten te adviseren komt niet voort vanuit deze sponsoring; ik heb samenwerking met hen gezocht doordat ik zelf goede ervaringen heb met hun producten en ze ook zelf gebruik.

Stel  je vragen over straling aan Floww (gratis advies)

Interview met Marc Schechtl, CEO van Floww

Als je last hebt van straling raadpleeg altijd een arts

Als je last hebt van straling, of als je vermoed dat je kind dat heeft, is het advies om altijd contact op te nemen met een arts. Op deze website is een overzicht te vinden van artsen en therapeuten die ervaring hebben met stralingsgerelateerde gezondheidsklachten. Houd in gedachten dat er geen wondermiddelen bestaan die je in een handomdraai bevrijden van gezondheidsklachten door straling of die een garantie kunnen geven dat je er nooit meer last van zult krijgen. Gezondheidsklachten door straling hebben in veel gevallen meerdere oorzaken, naast de blootstelling aan straling. Aangenomen wordt dat factoren als stressgevoeligheid, een niet goed werkend immuunsysteem, de aanwezigheid van de ziekte van Lyme en een belasting van zware metalen in het lichaam kunnen bijdragen aan het ontstaan van gezondheidsklachten door straling. Bovendien heeft het tijd nodig om klachten te ontwikkelen en is tijd ook een belangrijke factor in het weer klachtenvrij worden. Stralingsproducten kunnen in dit proces wel gebruikt worden ter ondersteuning en een enigszins preventieve werking hebben.

DeelTweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on Facebook0

Geef een reactie