Straling overig

Straling afschermen

Een manier om straling te verminderen is om het af te schermen. Dit wordt vooral gedaan met straling die van buitenaf komt, zoals afkomstig van zendmasten of het draadloos internet van de buren. Er zijn verschillende stralingsafschermingsproducten op de markt zoals afschermingsverf en – behang, stralingswerende klamboes, stralingswerend raamfolie etc.
Het is belangrijk nooit op eigen houtje met stralingsafscherming aan de slag te gaan, maar dit altijd te doen in samenwerking met een woonbioloog of stralingsbioloog. In een ongunstig geval kan het namelijk voorkomen dat je de straling binnenshuis juist vermeerderd door afschermen.

De meningen over stralingsafscherming in huis zijn verdeeld. Sommige stralingsdeskundigen zweren er bij terwijl anderen het zoveel mogelijk vermijden. Aangenomen wordt dat als je je voor de slechte frequenties afschermt, je je ook afschermt voor de natuurlijke frequenties die van nature aanwezig zijn in mens, dier en natuur. Afschermen is dus een delicate kwestie.

Er is ook stralingsafschermende kleding te koop. Onder andere voor zwangere vrouwen die op kantoor werken en het ongeboren kind willen beschermen tegen o.a. beeldschermstraling.

Geopatische straling: straling afkomstig van de aarde zelf

Naast alle technische straling, zoals genoemd op deze website, is er ook natuurlijke straling afkomstig van de aarde. Straling uit de aarde is normaal, net zoals er kosmische straling uit het heelal komt. Het is een bestaansvoorwaarde, noodzakelijk om in te leven. Onze voorouders wisten al dat het soms voor je nachtrust beter kan zijn om je bed op een andere plaats te zetten. Dit werd vaak als hocus pocus afgedaan van wichelroedelopers, maar tegenwoordig is dat met moderne apparatuur prima te meten. Er zijn echter opvallende zones waar de straling van de aarde wezenlijk sterker of zwakker is , meetbaar afwijkt van de normale waarden. Op zo een plek geven mensen vaak aan dat ze er last hebben. Aangenomen wordt dat een afbouwend krachtveld je lichaam energie kost en een opbouwend krachtveld je lichaam energie geeft. Als er veel wateraders onder jouw huis zitten, dan kan het zijn dat de straling van de aarde te hard je huis binnenkomen. Dit kan dus een verstorende werking op je gezondheid hebben. Een stralingsbioloogkan je na meting precies vertellen hoe de situatie bij jou thuis is en met praktische oplossingen komen.

Ga naar buiten waar de vogeltjes fluiten

Onze ouders riepen vroeger al dat het belangrijk was om voldoende buiten te spelen. Hier blijkt een grotere wijsheid achter te schuilen, dan dat ouders enkel en alleen even rust wilden of van het gezeur af wilden zijn. Op blote voeten buitenlopen is een hele simpele manier om een kind zich fitter en vitaler te laten voelen nadat het bijvoorbeeld achter de computer heeft gezeten, tv heeft gekeken of heeft gegamed. In dit Youtubefilmpje  legt dr. Sinatra van het HeartDMInstitute uit waarom aarden zo een simpel en effectief middel is om je gezondheid te versterken. Hebben je kinderen lang achter de computer of spelcomputer gezeten? Stuur ze naar buiten! Ze komen gegarandeerd een stuk minder gestresst en minder stralingsbelast weer binnen. Er straalt dus een grotere wijsheid achter de uitspraak “Ga nu maar even lekker buitenspelen”.

En hoe zit het met de Schumann-resonantie?

De pulsering van het aardmagnetisch veld, wordt de Schumann Resonantie genoemd. Hoe dat werkt is de zien op deze website van de Nasa, Er zijn wetenschappers die veronderstellen dat deze Schumann resonantie de stemvork van het leven is en essentieel is voor ons zelfherstellend vermogen. Zo blijken onze hersengolven synchroon te pulseren met de Schumann Resonantie.  De frequentie van onze alpha hersengolfen zijn in optimale frequentie identiek met die van de Schumann Resonantie. Meer hierover is te lezen in het artikel van biologe S. Bosman. Er gaan verhalen dat astronauten de Schumannfrequentie meekrijgen op hun ruimtereis om ruimteziekte te voorkomen; wij hebben echter geen brondocument kunnen vinden dat dit kan bevestigen.

schuman

De hoeveelheid straling waar wij dagelijks aan blootgesteld worden is tot minimaal een miljoen keer hoger is dan ca. 10 jaar geleden. De natuurlijke achtergrondstraling in de wereld, dat is de straling die van nature aanwezig is en afkomstig van de aarde en de kosmos, is in de orde van grootte van 0,000.001 µW/m2. De Nederlandse overheid heeft voor de straling van UMTS-masten (dat zijn een bepaald soort zendmasten voor mobiele telefonie) als norm zelfs 20.000.000 µW/m2 Dat is een factor 20 biljoen keer hoger dan de natuurlijke achtergrondstraling. Er zijn deskundigen die veronderstellen dat door de enorme hoeveelheid draadloze straling de Schumannfrequentie overstemd wordt en dat dit een ‘ontstemmende’ functie heeft op ons organisme. Maar zoals met ongeveer alles wat ruikt naar ‘alternatief’, zijn er ook deskundigen die dit afdoen als onzin.

 

 

DeelTweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on Facebook0

Geef een reactie