Floww

Floww Health Technology

Floww Health Technology is een technologie die de aanwezige elektromagnetische straling omzet in lichaamseigen, biologische frequenties die van nature aanwezig zijn in mens, dier en natuur (het zogenoemde Floww-veld). Floww Health Technology is een uitvinding van de Nederlander Jim Wagenaar, een pioneer op stralingsgebied. Hij kwam tot deze uitvinding na zijn jarenlange zoektocht om mensen van stralingsgerelateerde gezondheidsklachten af te helpen; een zoektocht die reeds in de jaren ’60 begon. Dankzij de Floww-producten met Floww Health Technology is het mogelijk je beter te voelen in een omgeving vol met kunstmatige straling en om daar je rust en vitaliteit in te behouden. 

Mijn persoonlijke ervaring met Floww Health Technology

In 2003 maakte ik kennis met .Jim Wagenaar die al sinds eind jaren ’60 de effecten van zowel natuurlijke als technische straling op mens, dier en natuur bestudeerde. Ik kwam met hem in contact nadat ik onverklaarbare gezondheidsklachten had gekregen na een verhuizing; ook mijn kinderen zaten sindsdien minder goed in hun vel. Nadat ik tevergeefs van alles had geprobeerd om mijn energie en gezondheid weer terug te krijgen werd ik door een familielid geattendeerd op Jim. In het kader van  ‘baat het niet, schaadt het niet’, nodigde ik hem thuis uit.

Jim Wagenaar in lab.

Jim Wagenaar aan het werk in zijn laboratorium

Jim bevestigde dat ik last had van straling: mijn nieuwe woning stond vlak naast een kerk waar zendmasten in de kerktoren geïntegreerd zaten. Dankzij Jim zijn begeleiding knapte ik snel op, evenals mijn kinderen.  Jim was op dat moment bezig met het uittesten van de door hem pas ontwikkelde en nog naamloze Floww Health Technologie.Vanwege mijn gevoeligheid voor straling werd ik één van de proefpersonen en kreeg het prototype van wat nu de personalFloww wordt genoemd: een klein apparaatje wat je onderweg bij je kan dragen en wat de aanwezige straling als het ware transformeert. Ik voelde mij rustiger, vitaler, minder vermoeid en kon mij ook beter concentreren. Dit maakte mij er bovendien van bewust dat straling een veel grotere impact op mijn leven had dan ik tot dan toe altijd had aangenomen. In een later stadiun is bij ons thuis een homeflowwset geinstalleerd, wat voor mij een heel voelbaar effect had op de hele atmosfeer in huis. Ook mijn kinderen, grootgebruikers van moderne technologie, waren rustiger, minder vermoeid en zaten beter in hun vel.

Marc Schechtl en Floww Health Technology

En andere proefpersoon voor Floww Health Technology was Marc Schechtl, nu CEO van Floww International. Marc was fiscalist bij Loyens en Loeff en universitair docent toen hij last kreeg van straling. Vanwege stralingsgerelateerde gezondheidsklachten moest hij in 2003 noodgedwongen stoppen met werken en uiteindelijk zelfs zijn comfortabele appartement inruilen voor een tent. Op dat moment kwam Jim Wagenaar op zijn pad. Marc kreeg eveneens de voorloper van de personalFloww en knapte eindelijk op. Marc zijn persoonlijke verhaal is te lezen in dit interview

foto MS buro

drs. Marc Schechtl

Oprichting Floww International

Na zijn herstel richtte Marc samen met Jim in 2007 Floww International op.  Marc vond dat de bijzondere technologie van Jim Wagenaar de wereld over moest. Het is Marc zijn persoonlijke missie een maatschappelijke bijdrage leveren aan bewustwording over straling én om oplossingen te bieden; oplossingen om je beter te voelen in een draadloze omgeving.

De visie van Floww is dat het terugdraaien van de huidige technologische vooruitgang niet mogelijk én niet wenselijk is. We hebben tenslotte ook veel gemak en plezier van onze mobiele telefoon en draadloos internet. Wel is het essentieel om bewust om te gaan met straling, zeker wat kinderen betreft. Kinderen zijn onze toekomst en juist deze groep lijkt extra ontvankelijk te zijn voor de invloed van straling. Straling verminderen daar waar mogelijk is essentieel, zéker zolang wetenschappelijk nog niet onomstotelijk is vastgesteld dat straling niet schadelijk is. Daarnaast kan Floww Health Technology een positieve bijdrage leveren aan het leven van kinderen in een draadloze wereld, zoals te zien is in onderstaande videotestimonial van Floww-gebruiker en kindercoach Claudia en haar zoon Kris .

Lezingen op scholen

De huidige generatie kinderen wordt weleens de generatie ZAPP genoemd omdat ze bijna 24/7 aan draadloze technologie zijn blootgesteld. Floww wil bijdragen aan dat deze generatie  gezond op kan groeien in een draadloze omgeving.  Daarom verzorgt Floww lezingen op scholen over kinderen, jongeren en straling. Wie interesse heeft in een lezing kan contact opnemen met Floww International via email info@floww.com of via telefoonnummer 073 3030 480

Floww: Feeling better in a wireless world.

Floww heeft een wereldwijd netwerk van wetenschappers en medici en is daarom altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Ook worden de Floww-producten wetenschappelijk onderzocht en getest om de werking ervan zichtbaar te maken en wordt er gekeken naar nieuwe toepassingsmogelijkheden, bijvoorbeeld integratie in computers en telefoons.

Voor meer informatie over Floww en haar producten: www.floww.com

.

.

 

DeelTweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on Facebook0

Geef een reactie