Floww ondersteunt bij straling

Floww geeft advies over straling

Heeft jouw kind gezondheidsklachten en/of zit niet lekker in zijn of haar vel en vraag je je af of de klachten veroorzaakt kunnen worden door straling, dan kun je geheel vrijblijvend contact opnemen met één van de consultants van Floww. Zij zijn 5 dagen in de week bereikbaar via het telefoonnummer 073-3030480.  Je kunt ook een mail sturen met je vraag naar info@floww.com.

Speciale website van Floww voor mensen die last hebben van straling

Floww heeft een speciale website waar zij die last hebben van straling meer informatie kunnen vinden over dit onderwerp: www.ikheblastvanstraling.nl  Op deze website is een overzicht  te vinden van artsen en therapeuten die bekend zijn met stralingsgerelateerde gezondheidsklachten.

Werking van Floww onderzocht door stralingsautoriteit prof. Olle Johansson

Professor Olle Johansson is autoriteit op het gebied van elektromagnetische straling en verbonden aan de grootste en bekendste medische universiteit van Zweden, het Karolinska Instituut. Onlangs was hij bij Floww te gast ter voorbereiding op een onderzoek dat hij gaat leiden naar de werking van Floww® Health Technology. Prof. Johansson ziet Floww als een mogelijk groen antwoord vanuit de industrie op de negatieve gezondheidseffecten van elektromagnetisch straling.
Meer over het onderzoek naar de werking van Floww en de interessante visie van prof. Olle Johansson op straling is te zien in onderstaande video:

Floww: “feeling better in a wireless world”.

Floww wil ervoor zorgdragen dat mens, dier en natuur gezond en vitaal kunnen blijven in een draadloze omgeving. Floww Health Technology zet straling om in natuurlijke, lichaamseigen frequenties. Gebruikers van Floww Health Technology geven aan meer rust en vitaliteit te ervaren.

De productlijn van Floww bestaat uit een homeFloww voor het gehele huis, een personalFloww om bij je te dragen onderweg, een mobileFloww voor op de mobiele telefoon of de draadloze huistelefoon en een screenFloww voor naast een beeldscherm.

Ervaar Floww-producten 30 dagen vrijblijvend op proef

Wil jij weten wat Floww voor jou  kan doen?  Floww biedt de mogelijkheid om haar producten 30 dagen vrijblijvend uit te proberen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn dan kun je de producten (m.u.v. de mobileFloww®) binnen 30 dagen retourneren. Floww stort het volledige aankoopbedrag dan terug.

Met de waardeboncode ‘ kinderenenstralingFloww’  krijgt u gratis verzending als u een bestelling doet in de webshop van Floww

 

Floww your Life

 

DeelTweet about this on Twitter0Share on Google+0Email this to someoneShare on Facebook0